Super herinnering op aluminium en glas

foto op aluminium en glas

18 mrt Super herinnering op aluminium en glas

Wat bof ik weer dat ik een fotoproduct, wat zeg ik, fotoproducten mag uitproberen. Ik houd van foto’s en wat is er leuker dan een vergroting van je eigen gezinnetje? Ik blijk nogal onder een steen vertoefd te hebben, want hoewel ik van fotoafdrukken op aluminium en glas gehoord had, heb ik het nooit serieus onderzocht of overwogen. Kortom, dit was een onverwacht cadeautje.

Service

Ik heb bij toeval twee zwart-wit foto’s uitgezocht waar ik wel een vergroting van wilde hebben. Eentje van ons hele gezinnetje 10 dagen na de geboorte van de jongste en eentje van mijn oudste kabouter en mezelf. Ik stuurde alles naar de klantenservice van Aluminiumland, ik mocht de uitsnede goedkeuren en niet veel later werd er een groot pakket bij mijn ouders bezorgd. Ik realiseer me dat ik als blogger niet de normale procedure gevolgd heb, klantvriendelijk was het zeker. Dit geldt niet alleen voor mij. Als er iets mis mocht zijn met je bestelling dan krijg je zonder gezeur een nieuwe.

Super tevreden

Mijn ouders waren zo mogelijk nog nieuwsgieriger naar de foto’s dan ikzelf. Zij mochten de doos alvast openmaken om die onbedwingbare nieuwsgierigheid te bevredigen. Alleen al van de verpakking waren mijn ouders onder de indruk. De afdrukken waren keurig en vooral veilig verpakt. De vergrotingen zijn mooi. Beide vergrotingen hebben een aluminium lijst voor zwevende montage aan de muur. De foto’s zijn prachtig scherp. Toen ik ze zelf in handen had, kon ik dat alleen maar beamen. Ik ben dan ook in mijn nopjes met deze twee aanwinsten.

Foto op aluminium of glas

Als je me zou vragen welke ik het mooist vind dan kies ik voor de foto op aluminium van aluminiumland.nl. Deze past goed bij ons interieur en zal een mooi plekje krijgen boven de openhaard, *kuch* houtkacheltje. De foto op glas van fotoopglasland.nl is minstens net zo mooi en heeft een chique uitstraling. De foto is – waarschijnlijk door het glas – iets geliger grijs dan het origineel. Had ik geen vergelijk gehad, was het me waarschijnlijk niet opgevallen. Wij hebben toevallig lichtgrijze muren in de woonkamer en daar steekt hij nu niet zo mooi tegen af. Op zich is het geen probleem, we hebben nog genoeg witte muren in huis waar hij geweldig tot zijn recht zal komen.

Ik ben oprecht enthousiast, zowel over de service als de geleverde fotoherinneringen, en wat mij betreft zijn beide opties absolute aanraders. Let wel op dat je de foto op glas – vanwege het gewicht – goed aan de muur bevestigt, om ongelukken te voorkomen.

geen reacties

geef een reactie