Product review: Verguld met iPhone s5 hoesje

Review iPhone hoesje - mamagooitheteruit.nl

05 mei Product review: Verguld met iPhone s5 hoesje

Verguld? Ja, verguld! :) Hoe hopeloos ouderwets het woord ook klinkt, zo hip vind ik persoonlijk mijn nieuwe iPhone s5 hoesje. Hij ziet er minstens net zo vrolijk uit als toen ik hem puur op zijn uiterlijk selecteerde. Bovendien zit mijn iPhone nu lekker veilig weggestopt in zijn modieuze nieuwe jasje.

Bij mijn iPhone die ik van een oud-collegaatje heb overgenomen zat al een hoesje en daar was ik op zich heel tevreden mee. Ik ben nogal een praktisch ingesteld vrouwspersoon, dus zolang zo’n hoesje doet wat het moet doen – nl. mijn mobieltje beschermen – vind ik het al gauw prima.

Blij verrast

Toch was het een aangename verrassing dat ik er van Telefoonhoesjestore eentje mocht uitzoeken en testen. Hoewel ik me als een kind in een snoepwinkel voelde, kreeg ik er spontaan keuzestress van. Ik ben nu eenmaal een vrouw en keuzes maken is helaas niet mijn sterkste kant, zelfs bij iets simpels als dit. Het hielp ook niet dat ik een heleboel hoesjes zag die mijn goedkeuring wel weg konden dragen: van siliconen tot bling bling hoesjes.

Als ik dreumesdochter mee had laten beslissen was ik vast met een van de uilenhoesjes geëindigd. Ook leuk natuurlijk, maar ik heb besloten om lekker zelf te kiezen. Mijn leven draait al genoeg om ons ukkie.

Keuzestress

Goed, ik ging toch echt zelf een keuze maken en ben daarom voor dit vrolijke, turquoise booktype exemplaar gegaan dat me een lekker zomers gevoel geeft. Ook vind ik het prettig dat het me eraan herinnert om elke dag even te glimlachen, maar dat doe ik eigenlijk automatisch al als ik mijn nieuwe aanwinst zie. 😉

Aan de binnenkant is er ruimte voor twee pasjes en wat bonnetjes of andere papiertjes als ik die erin kwijt zou willen. De kwaliteit lijkt heel degelijk, maar daar kan ik over een aantal maanden pas echt een uitspraak over doen. Ook al heb ik deze dan niet zelf hoeven betalen, er zijn echt meer dan genoeg goedkope telefoonhoesjes in hun webshop te vinden. Ook voor degenen die op zoek zijn naar een iPhone SE hoesje, iPhone 6s hoesje of een iPhone 6s Plus hoesje. Bijkomend voordeel van online bestellen bij Telefoonhoesjestore is dat je geen verzendkosten betaalt. Ik vind dat zelf altijd zo’n afknapper dat die kosten er nog bijkomen als je een leuk dealtje gevonden denkt te hebben…

Kabouterdochter vindt hem zo mooi dat zodra ik met mijn ogen knipper ze ermee aan de haal gaat. Gelukkig beschermt het hoesje ook tegen grijpgrage kinderhandjes die nog wel eens wat op de grond laten vallen. Dat is een mooie bijkomstigheid.

geen reacties

geef een reactie