Hoe is het nu met..? – Date from hell – 2

Hoe is het nu met..? - www.mamagooitheteruit.nl

28 aug Hoe is het nu met..? – Date from hell – 2

Voor het geval je de eerdere mailblog over de date from hell gemist mocht hebben… :)

Hi L.,

Ik miste je zeker al. We zijn toch al weer zeker een week verder 😉 Ik heb je eerste date verhaal met plezier en toch ook wel met veel herkenning gelezen. Ok, ik heb geen dates gehad met ex-verslaafden die nep schilderijen verkochten (wel onlangs een date met iemand die tijdens de avond even een lijntje poeder zijn neus in snoof m.b.v. een € 50,- biljet), maar op andere punten had ik wel wat “me-too” momentjes. :)

Vooral het gedeelte waarin je eigenlijk al weet dat het niks gaat worden (eigenlijk dus al de eerste minuut), maar toch doorzet omdat je het anders een beetje zielig vind. Zo had ik laatst een date met E. Op de chat echt een hele leuke, welbespraakte jongen met dezelfde humor en scherpte als ik. Op één foto stond hij koffie te maken op een campingstelletje en op een andere zat hij op een fiets. Ik hou niet van kamperen en zoals je weet zou ik graag Sporty Spice willen zijn, maar lig ik in werkelijkheid toch liever op de bank Netflix te kijken. Hij had ook niet echt de mannelijke uitstraling waar ik normaal op val (lees: gezichtsbeharing en nonchalante blik), maar toch stemde ook ik in met een date vanwege de leuke “klik” die we op de Tinderchat hadden.

Ik was eerder dan hij (ik haat wachten) en ook ik wilde eigenlijk al wegrennen op het moment dat hij aan kwam lopen. Hij was klein (kleiner dan ik), had totaal geen moeite gestoken in zijn kledingkeuze (verschoten spijkerbroek en verfvlek in t-shirt) en zijn haar had ook duidelijk al een poosje geen verzorging gehad.

Dom, dom, dom, want over het algemeen kan ik goed op mijn voorgevoel vertrouwen. Maar dit keer had ik hier niet naar geluisterd, omdat ik – net als jij – iets ruimdenkender wilde zijn. Ondanks dat hij maar tien minuten hoefde te rijden om weer veilig op zijn eigen bank neer te ploffen vond ik het toch sneu om hem direct weer naar huis te sturen. Dus bestelde ik maar een wijntje (thee vind ik een dappere keuze van jou. Eigenlijk wilde ik wodka bestellen om de avond wat dragelijker te maken). 😉

De date verliep stroef. Geen spraakmakende verhalen zoals bij jou, maar ook niet echt een bruisend heden waar hij vol trots over kon praten. Hij was schrijver van historische romans (maar had nog geen boek uitgebracht in de ongeveer tien jaar dat hij dit beroep al uitoefende). Om toch wat geld te verdienen werkte hij twee dagen in de week op een paranormaalbeurs (hier haakte ik dus compleet af. Sorry, maar ik ben niet zo into het zweven).

Echter, voordat ik er erg in had bestelde hij toen mijn glas net leeg was nog een tweede ronde. Raar, want we hadden elkaar duidelijk zeer weinig te melden.

Toen we ongeveer 1,5 uur onderweg waren (en ik al twee keer de wc bezocht had) kreeg ik (net als jij, wat een toeval) een berichtje van een vriendin of ik in de buurt was en zin had een drankje met haar te drinken. Dit was mijn teken. Ik gaf de beste jongen aan dat ik moe was en naar huis wilde, hij rekende netjes de drankjes af en op het moment dat hij buiten mijn gezichtsveld was, liep ik richting de dancing waar ik met mijn vriendin verder een topavond heb gehad. :)

Ik heb trouwens onlangs ook nog een date gehad waar ik me juist heel erg op verheugde (hij was grappig en zag er behoorlijk goed uit op de fotootjes die hij stuurde), maar waarbij ik bij aankomst ook eigenlijk direct weer huiswaarts wilde keren (ik heb je hierover tijdens de date nog appjes gestuurd).

Echter, bleek deze jongen/man na een half uur juist zo gezellig dat ik uiteindelijk pas drie dagen later afscheid van hem nam. En dit omdat hij toch echt zijn koffer moest pakken om weer terug naar Australië te reizen.

Ik zal hier een andere keer over vertellen anders dan wordt mijn verhaal weer veel te lang (dit is ook nog eens dezelfde man die tijdens onze date dat lijntje poeder zijn neus in snoof m.b.v. een € 50,- biljet). :) Wat ik wil zeggen is dat je eigenlijk nooit van tevoren weet wat je te wachten staat als je met iemand afspreekt waarmee je net wat virtuele woorden hebt uitgewisseld. En misschien maakt juist dat het daten ook wel weer leuk.

Liefs,

E.

Enne voor meer leesplezier over online daten, klik hier voor de eerste mailblog en hier voor het antwoord.

geen reacties

geef een reactie