Over ons

Lizette - www.mamagooitheteruit.nl

Me, myself and I

Hi, leuk dat je er bent en de moeite neemt om dit stukje even te lezen. Mijn naam is Lizette en ik nader de vier nul met iets te rasse schreden naar mijn zin.

 

Samen met mijn Engelse vriend heb ik een pittige dreumesdochter, die we op onze manier tweetalig proberen op te voeden. Zij is een oneindige bron van inspiratie voor dit wekelijkse mamablog, maar ik schrijf niet alleen over haar.

 

Ik moet je wel waarschuwen: verwacht geen schattige babyfoto’s, want zij is de Mr. (of is het Miss?) Wilson van dit blog… Ben jij een jaren ’80 kind dat Home Improvement keek, dan weet je ongetwijfeld wat ik hiermee bedoel. Ik wil haar namelijk niet opzadelen met een interneterfenis aan foto’s voor ze oud genoeg is om zelf te bepalen wat ze wel of niet de digitale wereld in wil slingeren. De blogs zijn al genoeg straf, lijkt me zo. :)

 

Wil je me/ons beter leren kennen, lees vooral mijn blogjes en/of volg ons op Facebook/Twitter/Pinterest. 😉

 

Ik hoop in ieder geval dat je met net zoveel plezier mijn blogjes zult lezen als waarmee ik ze schrijf. Oh ja, en therapeutisch zijn ze natuurlijk alleen voor deze mama… 😉

 

Groetjes,

 

Lizette

 

p.s. Don’t be a stranger..!

 

Tags: houdtvanslechtegrappen, haatwinkelen, houdtvansport, haatkoken, houdtvanschrijven, haatterugkerendeklusjes, houdtvankatten, haatonoprechtheid, houdtvantalen, haateenbadhairday, houdtvanhaarfamilie :)
Inspiratie is als zinnen hebben in McDonald's, het blijft zich aan je opdringen tot je eraan toegeeft