39 weken zwanger – derde trimester

39 weken zwanger - mamagooitheteruit.nl

29 jun 39 weken zwanger – derde trimester

Het eind nadert met 39 weken zwanger toch echt met rasse schreden. Ik ben er wel aan toe, maar toch voelt het gek genoeg niet alsof het al bijna zover is. Kleine zus maakt nog geen enorme aanstalte om haar neus om het hoekje te steken. Voor zover ik dat nu kan inschatten.

Verloskundige

Uiteraard stond er met 39 weken zwanger weer een bezoekje aan de verloskundige op het programma. Hetzelfde riedeltje als altijd: bloeddruk was in orde 105/60. Laag als altijd. Het hartje klonk weer ritmisch via de doppler. Mijn buik/baarmoeder was wederom steeds netjes gegroeid. Of ik nog goed slaap? Jazeker, ik slaap prima. Weliswaar hoofdzakelijk nog op mijn zijkant, maar dat gaat nog uitstekend. Of ik nog een moeilijke vraag voor de stagiaire had? Jawel hoor, of zij wel wist wanneer de baby komt? Ik weet het, ik verval in herhaling…

De verloskundige zei nog dat ze geen voortekenen kon vinden dat de baby al wilde komen. Geen kindje op Koningsdag dus. Ze had aankomend weekend overigens wel dienst… Was dit een hint?

Roze slijm

Bij vlagen ben ik nog steeds misselijk. Zal wel niet meer overgaan tot ik bevallen ben. Ik verlies ook af en toe roze slijm. Ik weet dat dit wel voortekenen zijn, maar dan kan het nog steeds een aantal dagen duren. 39 weken zwanger en het grote wachten is toch echt begonnen… Benieuwd of ik de 40 weken zwanger nog ga aantikken.

Bye-bye 39 weken zwanger! Hallo… verdomd ik heb wee├źn…

geen reacties

geef een reactie