38 weken zwanger – derde trimester

38 weken zwanger - mamagooitheteruit.nl

22 jun 38 weken zwanger – derde trimester

Ik ben nu 38 weken zwanger. Papa is er ook en dat is erg prettig. Nu weet ik zeker dat hij er op tijd is voor de bevalling. Dat geeft rust. Ik heb wel wat last van rugpijn. Niet heel gek als je ziet wat er aan de voorkant bungelt.

Mijn maag zit nogal in de verdrukking, want ik begin weer meer te boeren. Niveautje bouwvakker haal ik nog niet, maar ik merk wel dat het erger is geworden. Wat ben ik toch een charmant wezen als ik zwanger ben…

Weer op controle bij de verloskundige. De bloeddruk was in orde en de hartslag van de baby goed. Of ik nog vragen voor haar had. Jawel hoor. Wanneer komt ze?

Strand

Met grote zus zijn we een visje weten eten op Scheveningen en daarna nog even in het zand wezen spelen. Na dit strandfeestje had ik last van een harde, laaghangende buik. Kleine zus was er eens goed voor gaan liggen.

Met 38 weken zwanger is de misselijkheid weer terug. Niet de hele tijd, maar met vlagen. Ook heb ik last van ongesteldheidskrampjes. Ik denk dat mijn lichaam zich al een beetje aan het voorbereiden is op het grote genot dat komen gaat…

Mijn haar zit verschrikkelijk. Wat een bokkenpruik! Leuk voor de geplande familie fotoshoot voor als de baby er is. Hopelijk red ik voor die tijd nog een bezoek aan de kapper. Ja, ondanks dat ik 38 weken zwanger ben, blijf ik wel een klein beetje ijdel. šŸ˜‰

Bye-bye, 38 weken zwanger! Hallo, 39 weken zwanger.

geen reacties

geef een reactie