37 weken zwanger – derde trimester

37 weken zwanger - mamagooitheteruit.nl

14 jun 37 weken zwanger – derde trimester

Uit voorzorg heb ik met 37 weken zwanger maar eens een zeiltje op mijn matras gelegd. je weet her maar nooit. Vliezen zijn eigenzinnige dingen. Daardoor lig ik wel enorm te broeien in mijn bed. Ik word soms drijfnat wakker. Maar goed, liever een beetje zweten dan een doorweekt matras.

Draaidag

Ik had met 37 weken zwanger wederom een afspraak bij de verloskundige. De frequentie is inmiddels opgeschroefd. Toen ik er aankwam bleken ze juist die dag te filmen voor een promotiefilmpje op de website. Of ik ervan wist? Eh, nee… Gelukkig was ik niet op mijn allerslonzigst. Lijkt me geen reclame voor de verloskundigepraktijk :) Van mij hoefde het allemaal niet zo nodig, maar ik had er ook geen problemen mee om met toeter in beeld te komen. Oma die met me mee was, werd vriendelijk verzocht buiten beeld te blijven. Die was al lang blij.

De routinecontroles werden weer uitgevoerd. Zij het met iets meer toelichting dan normaal. Zou de camera daar iets mee te maken hebben gehad? šŸ˜‰ Gelukkig was mijn bloeddruk weer laag als altijd en de hartslag van de baby luid en regelmatig als altijd. Ik had stiekem niet anders verwacht, maar toch is het prettig.

Hangin’ low

Ik heb het gevoel dat ze al erg laag hangt. Ik heb het idee dat er een koppie tussen mijn knieƫn bungelt. Als dit echt zo was, had ik een klein probleem, maar ze zal wel steeds iets meer aan het indalen zijn. Ze weet in ieder geval de uitgang te vinden. Het zal wel zoiets zijn als zoeken naar een wak onder het ijs. Vooral niet naar het licht zwemmen, want dan gaat het niet goedkomen.

Ik merk dat met 37 weken zwanger de buik steeds meer in de weg gaat zitten. Logisch, want hij is aanzienlijk. Bukken gaat niet meer van harte en stofzuigen ook niet. Maar dat laatste is nog nooit van harte gegaan.

Bye-bye, 37 weken zwanger! Hallo, 38 weken zwanger!

geen reacties

geef een reactie