10 redenen waarom zwanger zijn wél leuk is

Zwanger zijn is wél leuk - mamagooitheteruit.nl

15 mrt 10 redenen waarom zwanger zijn wél leuk is

1. Ik voel me speciaal, want zwanger zijn is hoe dan ook een bijzondere periode in je leven, die eenmaal voorbij niet meer terugkomt.

2. Voorlopig hoef ik geen kattenbak meer aan te raken. Geen gespit naar drollen of ander onwelriekends. De volle luiers van dochterlief zijn voor nu even genoeg.

3. Hoera, ik heb weer borsten! Het zijn mooie, stevige, volle borsten. Geen jetsers, maar ik zou hiervoor tekenen. Jammer, dat ze na de borstvoeding hoogstwaarschijnlijk weer veranderen in zielige deukjes, cup -A.

4. Vreemden zijn onverwacht aardig, belangstellend en hulpvaardig, beginnen een praatje over mijn zwangerschap of complimenteren me met mijn mooie buikje. Boodschappen (of koffers) worden uit mijn handen gegrist, want ik mag niet te zwaar te tillen. Als ik sputter dat ik kabouterdochter toch ook til en dat die echt wel wat zwaarder is dan mijn boodschapjes dan word ik bestraffend toegesproken. Ik moet er wel om lachen.

5. Ik krijg af en toe cadeautjes, gewoon omdat ik zwanger ben.

6. Er zijn hinderlijke lichamelijke klachten die ik sinds de geboorte van onze dochter had verdwenen. Daar zijn weer wat tijdelijke voor in de plaats gekomen, maar die zijn momenteel goed te doen. Vooruitgang dus.

7. Ik zit ongeneerd te snacken. Ik weet dat het beter is om niet te doen, maar het lijkt erop dat ik mijn schade van de vorige keer dubbel en dwars aan het inhalen ben.

8. Je bent nooit alleen, maar altijd gezellig met zijn twee. Zo zijn we saampies wezen solliciteren zonder dat iemand aan de sollicitatietafel dit door had. Althans, dat denken we… Heb de baan helaas niet gekregen. Ik mag nu met 33 weken weer een poging wagen. Hoe schatten jullie mijn kansen deze keer in? 😉

9. We mogen weer shoppen voor babydingetjes. De uitverkoop is daarbij erg prettig.

10. Last but not least, ik hoef mijn benen amper te scheren en mijn wenkbrauwen amper te plukken. Jammer genoeg geldt dit niet voor alle regionen, maar ik ben hier al heel blij mee 

geen reacties

geef een reactie